Een goede voorbereiding op deze WJD-reis is belangrijk. Daarom komen we met de jongeren van het Aartsbisdom Utrecht graag samen om kennis met elkaar te maken vóórdat we op pad gaan. Dit weekend vindt plaats van 12 t/m 14 mei in Werkhoven. Voor jou als deelnemer de kans om ook de leiding te leren kennen. Geef je dus het liefst zo snel mogelijk op voor de reis en dit weekend! Het liefst vóór 1 mei. Van harte aanbevolen! Ga je wel mee naar Lissabon maar kun je dit weekend niet komen? Meld je dan alsjeblieft af bij onze jongerenwerker Sarah Mijhad (jongerenpastoraat@aartsbisdom.nl).

Het weekend begint vrijdagavond ná het avondeten. Die avond maken we kennis met elkaar door samen spelletjes te spelen en ontvang je een goodiebag met allerlei leuke en handige spulletjes ter voorbereiding op de WJD.

Zaterdag zit het programma vol met activiteiten en ontspanning. Workshops, Eucharistieviering, vrije tijd en een avondprogramma. We verklappen nog niet alles, we willen jou ook een beetje verrassen als je komt. 

Zondag vieren we de Hoogmis mee met de parochie van Werkhoven. Daarna horen we in de catechese meer over onze Moeder Maria, want het is tenslotte Moederdag! Na de lunch komen we nog samen voor de afronding en dan eindigt dit super toffe weekend alweer.

Voor de begeleiders is er een inhoudelijke dag ter voorbereiding op deze geweldige reis. Als we jou hebben laten weten dat je als begeleider meegaat, zien we je graag op 17 juni. Save the date! 

De inschrijving voor deze WJD-reis naar Lissabon met Huis van de Pelgrim sluit op 31 mei (klik hier voor alle info). Wees er dus op tijd bij!