Ben jij doof, jong katholiek of misschien wel anders gelovig? Dan ligt er nu voor jou de kans om ook de Wereldjongerendagen mee te maken. De reis van Jong Bisdom Den Bosch wordt namelijk in samenwerking met het Katholiek Dovenpastoraat georganiseerd en staat dus speciaal open voor dove jongeren!

Tijdens de WJD week in Lissabon zullen dove jongeren een speciaal internationaal dovenprogramma volgen, door het delen van een zelfde slaaplocatie met andere dove jongeren zijn ontmoetingen uit elk land denkbaar. Doventolken zullen ook meereizen.

Het is voor alle jongeren een unieke kans de Wereldjongerendagen te beleven met een extra dimensie, namelijk om met dove en horende jongeren op pad te gaan en deze reis te beleven.

Met Jong Bisdom Den Bosch naar de WJD Lissabon!
Dove jongeren vanuit heel Nederland zijn van harte welkom om mee te reizen met het bisdom ’s-Hertogenbosch. De reis van Jong Bisdom Den Bosch (JBDB) naar de WJD staat open voor jongeren in de leeftijd van 16 t/m 35 jaar. Deze 16-daagse busreis gaat via Taizé, Barcelona en Toledo naar Lissabon. Op de terugweg is er nog een tussenstop in Fatima.

Klik hier voor meer info over de reis & aanmelden, of mail naar wjd@doofenkatholiek.nl