Ga mee naar

de WJD in

Lissabon!

Thema: ‘Maria stond op en ging met spoed’ (Lucas 1, 39)

Theme: ‘Mary arose and went with haste’ (Luke 1:39)

Paus Franciscus nodigde alle jongeren uit voor de Wereldjongerendagen 2023 in Lissabon.

In 2023 zijn de Wereldjongerendagen in Lissabon. Onderweg ontdek je hoe jongeren in andere landen leven en geloven. Je ervaart dat je niet de enige bent die naar de kerk gaat. Je gaat in gesprek over het WJD-thema onder leiding van de Nederlandse bisschoppen en er is een festival waar je jongeren uit alle landen ontmoet. De paus komt naar de WJD. Zijn aankomst is altijd een hoogtepunt. Hij is aanwezig bij de avondwake en gaat voor bij de grote slotmis. Samen zijn met zoveel jongeren geeft een boost aan je geloof. Onderweg ontdek je meer over wie je zelf bent. De paus moedigt je aan om als je thuiskomt in je eigen leven te getuigen van Christus.

Praktische informatie
Leeftijd: 16 – 30 jaar
Ben je tussen de 31 – 35 jaar, boek dan een backpack-reis bij Huis voor de Pelgrim

Reissom: € 879*. Exclusief reisverzekering, deze moet je zelf afsluiten.

De reissom is inclusief vervoer per luxe touringcar (bij voldoende deelnemers is er in alle vier de bisdommen een opstapplaats), alle maaltijden, drinken en versnaperingen, overnachtingen en het programma voor 17 dagen en een tas vol aan goodies voor tijdens de pelgrimage. 

* In de flyer en op de inschrijfpagina van Huis voor de Pelgrim staat (nog) € 1.129 als reissom. Dankzij sponsoring van jeugdfondsen kunnen we de reis voor een flink lager bedrag aanbieden. Op je factuur zal het correcte bedrag worden vermeld.

Do we need to say more?! Schrijf je nu in bij onze reisorganisatie Huis voor de Pelgrim!

Voorbereiding
Een goede voorbereiding op deze reis is belangrijk. Daarom komen we met de jongeren van het Aartsbisdom graag samen om kennis met elkaar te maken vóórdat we op pad gaan. Dit weekend vind plaats van 12 t/m 14 mei in Werkhoven. Voor jou als deelnemer de kans om ook de leiding te leren kennen. Geef je dus het liefst zo snel mogelijk op voor de reis en dit weekend! Het liefst vóór 1 mei. Van harte aanbevolen! Ga je wel mee naar Lissabon maar kun je dit weekend niet komen? Meld je dan alsjeblieft af bij onze jongerenwerker Sarah Mijhad.

Voor de begeleiders is er een inhoudelijke dag ter voorbereiding op deze geweldige reis. Als we jou hebben laten weten dat je als begeleider meegaat, zien we je graag op 28 april. Save the date! Locatie en uitnodiging volgen spoedig.

Contactgegevens
Heb je een vraag over deze reis of wil je als eerste informatie ontvangen zodra deze beschikbaar is mail dan naar:

Flyer

  • Klik hier voor de Nederlandse flyer van deze reis
  • Click here to download the English flyer (please see tab English for more information)