WAT ZOEK JE?

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

december 2020

13 dec 2020

Kerstkaarten schrijven aan eenzame ouderen

Zondag 13 december komen we bijeen om kerstkaarten te schrijven aan eenzame ouderen. De locatie is nog onbekend, maar met foute kersttruien aan, kerstmuziek uit de speakers en versnaperingen wordt het een gezellige dag waarop we samen kerstkaarten maken en schrijven. Er kunnen maximaal 30 mensen meedoen.

Lees verder

januari 2021

17 jan 2021

Klooster bezoeken

In plaats van het kloosterweekend staat er dit jaar een eendaags kloosterbezoek op het programma en wel op zondag 17 januari 2021. De naam van het klooster en de locatie worden nog bekendgemaakt.

Lees verder

maart 2021

28 mrt 2021
Wageningen

Palmzondag

Palmzondag = Wereldjongerendag. Elk jaar organiseert het JA-team dit in een andere geloofsgemeenschap in het bisdom. Ditmaal wordt het een echte WERELD-jongeren-dag-in-het-klein, omdat we het samen vieren met de internationale katholieke gemeenschap van de Zalige Titus Brandsma parochie te Wageningen, de International Catholic Community (ICC). Kardinaal Eijk is de hoofdcelebrant. Wat kun je verwachten? Een prachtige internationale Palmzondagviering met kardinaal Eijk en het internationale én Afrikaanse koor van de ICC; gezellig samen zijn en elkaar leren kennen; zang en dans…

Lees verder