VICARIS PAUW

Als helper van de bisschop (vicaris) ben ik verantwoordelijk voor de jeugd en jongerenactiviteiten van ons bisdom en voor de catechese. Daarnaast ben ik vicaris van het vicariaat Arnhem, dat zijn 15 parochies in de provincie Gelderland. Naast mijn taak als vicaris ben ik sinds 1 juli 2017 ook halftime pastoor van de parochie Maria Laetitia (Doetinchem-Ulft e.o.)

SARAH MIJHAD

Hoi! Mijn naam is Sarah Mijhad en ik werk sinds 1 februari 2019 als jongerenwerker van het Aartsbisdom Utrecht. Ik vind het een super toffe baan waar ik mij met veel passie voor inzet.

Ik heb de lerarenopleiding geschiedenis gedaan (HBO) en heb tijdens mijn studie altijd in Utrecht gewoond. Tussendoor heb ik ook nog een jaar theologie in Oostenrijk gestudeerd. Inmiddels ben ik getrouwd en heb ik twee dochters. We wonen in Bodegraven.

In mijn vrije tijd houd ik van wandelen met mijn gezin, taarten bakken en naar musea gaan. Ik ben parochiaan in de Gerardus Majella parochie in Utrecht. Daar ben ik lectrice en ik schrijf de kinderpagina’s van het parochieblad.

Het geloof delen met andere jongeren vind ik belangrijk, daarom ben ik mee geweest naar de WJD in Madrid, naar verschillende retraites en reizen.
Nu hoop ik mij samen met het JA-team, de vicaris en vele vrijwilligers in te zetten voor jongeren in het aartsbisdom. Om elkaar te ontmoeten, samen ons geloof te verdiepen en het belangrijkste: samen een hechte vriendschap met Jezus op te bouwen.

FRANK BLAAUW

Mijn naam is Frank Blaauw. Ik kom uit Renkum, maar woon in Heteren. Daar studeer ik HBO rechten aan de Juridische Hogeschool. In mijn vrije tijd ben ik leiding bij de welpen van Scouting Emmagroep in Renkum. Daarnaast zing ik bij Jongerenkoor Sint Antonius in Ede. Verder hou ik van lezen en muziek luisteren. Ik ben sinds januari 2016 lid van het JA-team.

JOOST HADIDA

Heyhey!! Ik ben Joost Hadida en ik ben één van de nieuwere JA-teamleden. Op dit moment studeer ik Technische Bedrijfskunde op de Hogeschool Utrecht en woon ik in Hoogland.

Buiten studeren om ben ik veel bezig met sport. Je kan me terugvinden in het zwembad of op het strand als Lifeguard bij de Reddingsbrigade of ergens op de fiets als wielrenner, alleen dan ben ik iets minder opvallend 🙂

Binnen de kerk doe ik verschillende dingen: ik ben misdienaar in verschillende locaties en heb meegeholpen aan de opzet van een LifeTeen groep in Amersfoort, help hier en daar met kleine dingetjes en sinds begin dit jaar denk ik ook mee bij het organiseren van landelijke activiteiten voor katholieke jongeren.

VERA JANSSEN

Hallo! Even voorstellen: mijn naam is Vera, ik ben 22 jaar en ik studeer Verpleegkunde. Naast mijn studie sport, kook en lees ik graag. Ook vind ik het leuk om af te spreken met vrienden.

In de afgelopen jaren heb ik ervaren hoe waardevol het is om je geloof te kunnen delen met leeftijdsgenoten. Ik ben mee geweest met een aantal jongerenreizen, onder andere naar Rome, de WJD in Krakau en naar Israël. Op die reizen heb ik veel verschillende jongeren uit het aartsbisdom leren kennen. Het is altijd hartstikke leuk om die dan weer terug te zien bij de activiteiten van het JPU!

Daarom vind ik het belangrijk dat er de mogelijkheid is voor jongeren om samen te kunnen komen, niet alleen voor inhoudelijke activiteiten, maar ook om plezier te maken. Het geeft me dan ook veel voldoening om hieraan, als lid van het JA-team, te kunnen bijdragen!

ANNE KOLFSCHOTEN

Hallo, Mijn naam is Anne en ik woon in Arnhem. Hier studeer ik aan de pabo om leerkracht in het basisonderwijs te worden. Naast mijn studie werk ik in een pannenkoekenhuis. In mijn vrije tijd ben ik actief bij de jongerengroep uit Arnhem. Daarnaast begeleid ik de tienergroep M25, waarin wij aan de hand van de zeven werken van barmhartigheid activiteiten ondernemen voor mensen aan de rand van de samenleving. Tevens ben ik alweer een tijdje lid van het Jongerenplatform Utrecht. Verder vind ik het leuk om te fietsen, voetballen en om af te spreken met vrienden.

COLINDA VAN LITH

Hallo allemaal, mijn naam is Colinda van Lith, ik woon in Leerdam en ik werk bij PLUS Retail in Utrecht. (Het Servicebureau van PLUS Supermarkten.) Sinds februari 2017 ben ik lid van het JA-team. Ik vind het erg leuk om samen met jongeren actief te zijn. Samen zingen, samen bidden, samen beleven: Samen geloven. Er is niks mooiers dan dat. Ook vind ik het fijn om samen onderweg te zijn, zo ga ik graag mee met de Wereldjongerendagen en met jongerenreizen. Zo ben ik al verschillende keren in Taizé, Lourdes en in Rome geweest. In 2017 ben ik in Israël geweest, een onvergetelijke herinnering. Om nooit te vergeten! Verder hou ik ontzettend veel van de natuur. Heerlijk genieten in het bos of strand. Ik kan genieten van de kleine dingen en daar haal ik zeker energie uit.

Ik hoop jullie allen te ontmoeten bij een van onze activiteiten. Liefs, Colinda