Gepubliceerd op: vrijdag 24 februari 2023

Paus Franciscus nodigt alle jongeren uit voor de Wereldjongerendagen 2023 in Lissabon. En jij kunt daarbij zijn! Ben je klaar voor een avontuur?!

Want dat zijn de Wereldjongerendagen zeker! Het is echt een pelgrimage. Ben jij klaar om samen met ons de ervaring van jouw leven tegemoet te gaan? Wij kijken er enorm naar uit om met jou op weg te gaan naar Lissabon! Sta op en ga mee!

Vanuit het Aartsbisdom Utrecht gaan jongeren samen op reis. De reis begint al bij vertrek vanuit Nederland en niet pas in Lissabon. Wij reizen in vier dagen naar de ‘Days in the Diocese’ in Guarda, Portugal. Tijdens de reis vieren wij met elkaar, hebben catechese en inhoudelijke gesprekken in deelgroepen en bezoeken onder andere Parijs, Lourdes en Burgos. Deze reis wordt georganiseerd voor jongeren in de bisdommen Utrecht, Breda, Roermond, Rotterdam en Parimaribo. Ook de Engelse deelgroepen reizen met ons mee. Hierdoor heeft onze pelgrimage vanaf het moment dat we op weg gaan een internationaal karakter.

Nog een reden om mee te gaan met deze reis is de lengte. Neem die 17 dagen vrij, want je wil dit toch niet missen?! Je stapt in Nederland in de bus en je hoeft pas 17 dagen later weer na te denken over wat je gaat doen of wat je wilt eten. Onze reis is all inclusive: je maaltijden, slaapplaatsen en vervoer zijn allemaal verzorgd. Natuurlijk is er in het programma ook ruimte voor vrije tijd met je deelgroep, want van alle nieuwe indrukken moeten we ook kunnen bijkomen.

  • Klik hier voor meer informatie, aanmelden enzovoorts (NB deze pagina wordt de komende tijd steeds verder aangevuld)
  • Click here for information in English