Gepubliceerd op: woensdag 13 mei 2020

Vicaris Pauw (jeugd en jongeren) geeft vooralsnog het groene licht om de zomerkampen door te laten gaan onder de huidige afgekondigde maatregelen. Mochten de maatregelen in de zomer toch weer strenger worden, dan houden wij u direct op de hoogte. Toch willen we iedereen aanmoedigen zich vooral op te geven (dat kan tot 30 juni via het formulier onderaan deze pagina), na al dat thuiszitten is het kamp een geweldige week voor de kinderen en tieners. En voor de ouders een goede gelegenheid om even een weekje bij te komen!

kinderkamp '20: Beloofd is beloofd

Als je iets belooft, dan moet je dat ook doen. God houdt zijn belofte, altijd! Dat horen we in de bijbelverhalen over Abraham en over Noach, dat zien we in het leven van Jezus. In de catechese en vieringen zullen we daarover horen. En natuurlijk gaan we tijdens het kamp heel veel leuke spelletjes doen, lekker naar het bos, knutselen, zwemmen. Kortom: het belooft een heel leuk kamp te worden. Ga je mee? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Voor meer informatie: jacqueline.kolfschoten@gmail.com of 06 29015399.

Wanneer: 1 tot en met 6 augustus

Waar: Kampeerboerderij de Heidebloem / locatie de Veltmaat
Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle

Voor wie: Jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar

Aantal deelnemers: Maximaal 30

Hoofdleiding: Vicaris Hans Pauw en Jacqueline Kolfschoten

Kosten: € 125,- per kind. Als er meerdere kinderen uit een gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 70,- per extra kind (voorbeeld: 2 kinderen = € 195,- i.p.v. € 250,-)

Aanmelden kan tot 30 juni 2020 via het formulier onderaan deze pagina

Feestweek voor tieners

In de zomervakantie van 2020 organiseert het bisdom weer een tienerkamp! Het tienerkamp is één grote feestweek. We vieren namelijk alle grote christelijke feesten van het jaar: de geboorte van Jezus met Kerstmis, de gebeurtenissen van Pasen en Pinksteren. En dat alles binnen één week. Kerstdiner en Paaseieren zullen niet ontbreken! Verder staan er veel toffe activiteiten op het programma, zoals op de fiets de omgeving verkennen, uitdagende spellen spelen, wandeltochten maken en zwemmen. Maar het wordt natuurlijk pas écht een feest als jij erbij bent, dus meld je snel aan!

Voor meer informatie: jacqueline.kolfschoten@gmail.com of 06 29015399.

Wanneer: 1 tot en met 6 augustus

Waar: Kampeerboerderij de Heidebloem / locatie de Delle
Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle

Voor wie: Tieners (j/m) van 13 t/m 16 jaar

Aantal deelnemers: Maximaal 30

Hoofdleiding: Bas Kolfschoten, Rik Ledoux & priester Gauthier de Bekker

Kosten: € 145,- p.p. Als er meerdere tieners uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 95,- per extra tiener (voorbeeld: 2 tieners = € 240 i.p.v. € 290)

Aanmelden kan tot 30 juni 2020 via het formulier hieronder

    Geslacht:
    JongenMeisje

    Geeft zich op voor:
    Kinderkamp 7 t/m 12 jaarTienerkamp 13 t/m 16 jaar


    * Deze velden zijn verplicht