Gepubliceerd op: dinsdag 12 juli 2022

In Zwolle kwamen zondag 10 juli jongeren vanuit alle hoeken van Aartsbisdom Utrecht samen om het seizoen af te sluiten. Het – deels sportieve – programma was georganiseerd door het JA-team, dat schrijft:

Nadat we de H. Mis hadden bijgewoond in de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemelopneming, kregen we een rondleiding door de kerk. Ondertussen werden er tosti’s gebakken, zodat we daarna gauw door konden naar onze volgende activiteit: kajakken en waterfietsen over de gracht rondom het centrum van Zwolle. Niet iedereen heeft het droog kunnen houden, maar dat mocht de pret niet drukken!

Eenmaal terug werd door middel van een quiz getest hoe goed we vanaf het water hadden opgelet wat er zoal in Zwolle te zien was. Voordat de pizza’s werden bezorgd, moest er ook nog even worden stilgestaan bij het afscheid van Colinda en Joost, die het JA-team helaas gaan verlaten. De jongeren zongen Colinda en Joost toe met een origineel lied. Op de melodie van ‘naar links, naar rechts’ van Snollebollekes, zongen wij ‘Colin-da-da-da-da-da-da en Joost Ha-di-da-di-da-da’. Al met al kijken we terug op een geslaagde dag! Zien we jou na de zomer terug bij één van onze activiteiten?

Tip: Houd onze sociale mediakanalen en de website in de gaten om op de hoogte te blijven van onze aankomende activiteiten!

Fijne vakantie allemaal ☀