Gepubliceerd op: dinsdag 3 augustus 2021

Als openingsactiviteit van het nieuwe seizoen gaan we op zaterdag 2 oktober in ‘s-Heerenberg in het Barghse Huus een docu-film kijken over Lourdes. Een van onze jongeren, Remco Peters, werkt in dit filmhuis en maakt deze activiteit voor ons mogelijk.

JA-teamleden Anne Kolfschoten en Colinda van Lith geven een introductie op de film door over hun pelgrimages naar Lourdes te vertellen.

Het programma ziet er als volgt uit:
– 13.00 uur activiteit (nog onbekend, wel in de buurt, er is géén lunch)
– 15.00 uur film (92 minuten)
– 17.00 uur eten 
– 18.30 uur einde

Adres: 
Barghse Huus theater & film, Willem van den Berghstraat 1, 7041 CW ‘s-Heerenberg.
Hier kun je ook je auto parkeren. Het is pal naast het centrum.

OV:
Vanaf treinstation Doetinchem bus 24 naar ‘s-Heerenberg. Vanaf de halte is het filmhuis nog maar vier minuutjes lopen.

Auto:
Voor de automobilisten die vanaf de A12 komen: let op de route! De navigatie stuurt je door Duitsland. Neem in plaats daarvan de allerlaatste afslag 30 BEEK naar de N812 en dan naar de N335.

De beschrijving van de film en de trailer zie je via deze link.

Onder de huidige maatregelen zit iedereen op een vaste zitplaats op 1,5m afstand van elkaar. Het is een ruime zaal dus er kunnen minimaal dertig personen naar de film kijken. Neem dus vooral vrienden of vriendinnen mee!

Vul per persoon onderstaand aanmeldformulier in om je inschrijving definitief te maken. Een week vóór de activiteit ontvang je van het jongerenteam een e-mail met de laatste informatie.

We vragen voor deze activiteit ietsje meer dan je van ons gewend bent (€ 7,50). Dit komt omdat we naar een bioscoop gaan. Mocht dit een probleem zijn, dan kun je altijd contact opnemen met onze jongerenwerker Sarah Mijhad.

Tot ziens in ‘s-Heerenberg! 

AANMELDFORMULIER

    Als je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je mee-eet. Is dit niet het geval, vermeld dit dan hieronder even bij Overige opmerkingen. Bij voorbaat dank. #geenvoedselverspilling!


    * Deze velden zijn verplicht

    De kosten voor deze activiteit bedragen € 7,50.
    Voor de betaling ontvang je een Tikkie van jongerenwerker Sarah Mijhad.