Gepubliceerd op: donderdag 29 oktober 2020

Strijd jij op zondag 24 januari mee om de titel ‘Allercreatiefste tienergroep’? Je krijgt een set van opdrachten waar je er steeds 1 of 2 van kiest om uit te voeren en behaalt zo punten voor jouw groep. Is de opdracht geslaagd, dan krijg je weer nieuwe opdrachten. Doe mee met jouw tienergroep of stel zelf een groep samen met je vrienden en meld je aan! Deze landelijke tienergroepdag is een initiatief van het jongerenpastoraat van bisdom Haarlem-Amsterdam in samenwerking met M25 Hoofddorp.

Om kans te maken op de titel ‘Allercreatiefste tienergroep’ krijg je vanuit het hoofdkantoor in Haarlem opdrachten toegestuurd. Aan jou en jouw groepsgenoten de uitdaging om zo creatief, ludiek en origineel mogelijke foto’s en filmpjes te maken. Hiermee verdien je punten en met kennisvragen kun je deze punten verdubbelen. Dus ieder van jullie is nodig om zoveel mogelijke punten voor jouw groep binnen te halen.
Uiteraard zijn alle opdrachten coronaproof! De opdrachten zijn vanuit huis te maken, de groep hoeft niet bij elkaar te komen. 

Programma

  • 12.00 uur: Gezamenlijke opening via een livestream vanuit de Bavo Kathedraal met een catechese en uitleg van de eerste opdracht. 
  • 14.30 uur: Update via de livestream met beelden van de eerste ingestuurde filmpjes en foto’s.
  • 17.00 uur: Terugblik en bekendmaking winnaar via de livestream.

Tussen 12.00 uur en 16.30 uur hebben jullie de tijd om de opdrachten te maken. Je hebt steeds 5 opdrachten open staan waar je uit kunt kiezen. Je hoeft niet de gehele tijd bezig te zijn met de opdrachten. Minimale speeltijd is 1,5 uur. 

Meld je als tienergroep aan door de naam van je tienergroep en van de groepsleider te mailen naar onlinetienerdag2021@gmail.com.

Ben je leiding en wil je meer informatie? Mail je vragen dan naar: jongerenpastoraat@aartsbisdom.nl.