Gepubliceerd op: donderdag 10 december 2020

Na de succesvolle editie van 2020 organiseert het Aartsbisdom Utrecht ook in 2021 weer een kinder- en tienerkamp. Beide zomerkampen vinden opnieuw plaats op Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle.

KINDERKAMP ‘VRIENDEN VOOR HET LEVEN’

Het is leuk om vriendjes en vriendinnetjes te hebben. Vriendschap is belangrijk. In de verhalen over Jezus merk je dat ook. Als Hij aan Zijn opdracht begint, kiest Hij eerst twaalf vrienden uit om met Hem mee te gaan. Onderweg krijgt Jezus ook nieuwe vrienden, zoals Lazarus en zijn zussen Martha en Maria, en Zacheus de tollenaar. Jezus bewondert bovendien de vriendschap van de sterke mannen die hun verlamde kameraad héél voorzichtig in een gat door het dak laten zakken om hem zo dicht mogelijk bij Jezus te brengen. Mooie verhalen waar we samen naar gaan luisteren en over na gaan denken. 

Natuurlijk gaan we tijdens het kamp heel veel leuke spelletjes doen, lekker naar het bos, knutselen, zwemmen én vrij spelen als echte vrienden. Kortom: wil jij vrienden maken voor het leven? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Meer informatie: jacqueline.kolfschoten@gmail.com of tel.: 06 29015399.

 • Wanneer: 31 juli t/m 5 augustus
 • Waar: Kampeerboerderij de Heidebloem / locatie de Veltmaat, Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle
 • Voor wie: Jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar
 • Aantal deelnemers: Maximaal 30
 • Hoofdleiding: Vicaris Hans Pauw en Jacqueline Kolfschoten
 • Kosten: € 125 per kind. Als er meerdere kinderen uit een gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 75 per extra kind (voorbeeld: 2 kinderen = € 200 i.p.v. € 250)

Update juni 2021: Het kinderkamp zit vol – wie zich nu nog aanmeldt (via het formulier onderaan deze pagina), komt op de wachtlijst te staan.

TIENERKAMP: HEROES ONLY

Ook deze zomervakantie organiseren we weer een bijzonder tienerkamp. Dit keer is het thema ‘Heroes only’. We zullen verschillende helden ontmoeten, zowel Bijbelse als eigentijdse helden. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de held die jij bent! Je krijgt de kans om jezelf te bewijzen met uitdagende spellen, mysterieuze uitstapjes en spannende catecheses. Doe je mee? Jij bent toch ook een held?

Meer informatie: jacqueline.kolfschoten@gmail.com of tel.: 06 29015399.

 • Wanneer: 31 juli t/m 5 augustus
 • Waar: Kampeerboerderij de Heidebloem / locatie de Delle, Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle
 • Voor wie: Tieners (j/m) van 13 t/m 16 jaar
 • Aantal deelnemers: Maximaal 30
 • Hoofdleiding: Bas Kolfschoten, Rik Ledoux & priester Gauthier de Bekker
 • Kosten: € 145 p.p. Als er meerdere tieners uit één gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 95 per extra tiener (voorbeeld: 2 tieners = € 240 i.p.v. € 290)

Update mei 2021: Het tienerkamp zit vol – wie zich nu nog aanmeldt (via het formulier onderaan deze pagina), komt op de wachtlijst te staan.

AANMELDINGSFORMULIER

  Geslacht:
  JongenMeisje

  Geeft zich op voor:
  Kinderkamp 7 t/m 12 jaarTienerkamp 13 t/m 16 jaar


  * Deze velden zijn verplicht