WAT ZOEK JE?

Laden Evenementen

In de St. Johannes de Doper Geboorte/Verrijzenis des Heren kerk in Wageningen (Bergstraat 17) organiseren de jongerengroep van Wageningen en Jong Aartsbisdom op zaterdag 11 maart om 20.00 uur een WJD-bijeenkomst voor jongeren uit het vicariaat Arnhem.

De aanwezigen krijgen hier de meest up to date informatie over de reis naar de Wereldjongerendagen in Lissabon: “Zo vertellen we welke plekken we gaan bezoeken en welke korting je kunt ontvangen als jongere uit het Aartsbisdom Utrecht. Ook worden er posters en reisfolders uitgedeeld om mee te nemen naar je eigen parochiekerk. Kortom, woon je in vicariaat Arnhem en denk je erover na om mee te gaan naar de WJD in Lissabon deze zomer? Wees erbij! Aanmelden is niet nodig en iedereen die informatie wil is welkom, ook ouders!,” zo meldt jongerenwerker Sarah Mijhad.

NB Voor de vicariaten Utrecht en Deventer volgt binnenkort meer informatie. Houd deze website in de gaten voor actuele informatie – of volg ons op Instagram of abonneer je op de berichten via WhatsApp.