Gepubliceerd op: donderdag 22 juni 2023

De Wereldjongerendagen beginnen op 1 augustus. Maar wij vertrekken al over iets meer dan vier weken richting Portugal! De tijd vliegt! We kijken er allemaal zo ontzettend naar uit. Voor wie niet kan wachten tot we met z’n allen in de bus stappen, hebben we een leuke verrassing: op zondag 9 juli ben jij uitgenodigd voor het WJD Tuinfeest in Utrecht!

We hopen dat veel pelgrims kunnen komen zodat iedereen zijn of haar groepje kan leren kennen. We maken kennis met elkaar, gaan spelletjes spelen en samen bidden. Hierna steken we de barbecue aan onder leiding van Jacco en gaan we heerlijk smullen van een hapje en een drankje.

UPDATE 3 juli: de aanmelding is gesloten. Wie zich niet heeft aangemeld, is nog steeds van harte welkom – alleen kunnen we niet garanderen dat er genoeg eten voor je zal zijn. Ook kunnen we geen rekening houden met eventuele dieetwensen/allergieën als je je niet hebt aangemeld.

Praktische informatie:

  • De kosten bedragen € 7,50, ter plaatse contant betalen of via Tikkie
  • Tijd: van 16.00 tot 21.00 uur
  • Adres: Mgr. Van de Weteringstraat 9, de steeg in en dan door het hek of vanaf de Maliebaan nummer 40
  • Gratis (beperkte) parkeergelegenheid achter Mgr. Van de Weteringstraat 9. Geef dit aan bij je aanmelding. Op volgorde van aanmelding worden de parkeerplekken verdeeld. VOL=VOL

Let op: dit tuinfeest is alleen voor mensen die meegaan met de WJD-reis van het Aartsbisdom Utrecht.