Gepubliceerd op: woensdag 9 juni 2021

Met de huidige versoepelingen van de coronamaatregelen achten wij het veilig genoeg om een barbecue te organiseren in de tuin van de bisschop. Uiteraard houden we ons aan de 1,5 meter afstand en de hygiënemaatregelen. That being said…

We willen heel graag met alle jongeren het seizoen afsluiten met een slotviering in Utrecht. In de prachtige tuin aan de Maliebaan is er genoeg ruimte om elkaar weer te zien, spelletjes te doen en lekker te barbecueën. Omdat vele feestjes de afgelopen tijd zijn afgelast en we als datum 4 juli hebben geprikt, leek het ons wel geinig om the 4th of July te vieren zoals Amerikanen dat doen. Wij toveren de tuin om naar een typische suburb Amerikaanse front yard en jij trekt je mooiste Amerikaanse outfit aan! (Tip voor de dames: geen hoge hakken…)

En dan nu de praktische informatie:

 • Datum: 4 juli 2021
 • Tijd: 15:00 – 21:00 uur
 • Kosten: €7,50
 • Locatie: Mgr. Van de Weteringstraat net na nr. 9, steeg in met het grote hek.

In verband met de boodschappen graag aanmelden vóór 25 juni via het aanmeldformulier hieronder – vermeld daarbij je allergieën/dieetwensen en of je met de auto komt. Er is namelijk maar beperkte parkeergelegenheid.

De betaling gaat via Tikkie of contant (liefst gepast) op het moment van aankomst, dan krijg je ook een polsbandje als je nog geen 18 bent i.v.m. alcohol schenken.

  Leeftijd:
  <18>18

  Vervoer:
  OVAuto

  Als je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je mee-eet. Is dit niet het geval, vermeld dit dan hieronder even bij Overige opmerkingen. Bij voorbaat dank. #geenvoedselverspilling!


  * Deze velden zijn verplicht